Restaurant Roosendaal

  • 7 dagen per week open
  • Afhalen mogelijk

Kom naar Grieks Restaurant Athene in de omgeving van Roosendaal voor de lekkerste gerechten! Bij ons bent u verzekerd van een avond vol heerlijk eten en een fijne ambiance. U heeft de keuze uit een groot assortiment authentieke Griekse gerechten in ons restaurant in Bergen op Zoom.

Laat u verwennen bij Grieks Restaurant Athene nabij Roosendaal

Wij zorgen dat u met een volle maag én een glimlach bij ons de deur uitloopt. Dit doen we door u te laten genieten van het lekkerste eten van onze verfijnde menukaart. Deze kwaliteit komt terug in de uit Griekenland geïmporteerde producten die wij gebruiken. Ook werken wij al meer dan 30 jaar hard om ons restaurant in de omgeving van Roosendaal te voorzien van de echte Griekse beleving. Wacht dus niet en kom langs om te kijken of dit is gelukt! Een mooie sfeerimpressie ziet u in het fotoboek op de website.
 

Wij verwelkomen u met onze Griekse gastvrijheid

Wij voorzien u van de gastvrijheid en hartelijkheid die u gewend bent van Griekenland! U komt bij ons voor de bekende Griekse gerechten als:

  • Lamshaasjes met kruidenboter
  • Varkenshaas met sherry saus uit de oven
  • Gyros, gesneden vlees van het spit
  • Garnalen afgeblust met witte wijn
  • Kabeljauwfilet met vissaus  

In ons restaurant in de buurt van Roosendaal hebben wij ook een aantal gerechten ‘à la Athene’. Dit zijn onder andere lamshaasje in champignonsaus, ‘Fileto Aqiou’, wat bestaat uit varkenshaas in sherrysaus en fetakaas en ‘Fileto Pan’. Dit laatste gerecht bestaat uit ossenhaasjes met pepersaus.

Wij zien enorm uit naar uw komst!

Bij Grieks Restaurant Athene, nabij Roosendaal, nemen we u mee naar de Griekse gezellige sfeer. Dit merkt u al bij binnenkomst. Ons restaurant in het prachtige centrum van Bergen op Zoom is voorzien van een sfeervolle ambiance. Kom de authentieke gerechten, die Griekenland rijk, is proeven. Kunt u niet wachten tot uw diner, bekijk dan alvast het menu. Wij zijn zeven dagen per week geopend, maar het is verstandig om te reserveren. Dat kan via 0164 26 66 04